Cautare

61384 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (4.06 secunde)
Potrivit unui alt studiu recent, romanii din mediul urban cheltuiesc 1,6% din veniturile lunare nete pentru asigurari, fata de 28% pentru utilitati, 27,3% pentru cheltuieli generale, 10,6% pentru imbracaminte si 6,2% pentru petrecerea timpului liber.
Cu toate acestea insa, Romania se numara printre tarile cu cea mai scazuta rata de consum din Uniunea Europeana. Potrivit studiului, un roman consuma de doua ori mai putina apa minerala decat un locuitor din tarile dezvoltate.
Chiar daca Internetul si posta electronica castiga din ce in ce mai mult teren, tot mai multi romani apeleaza la trimiterile postale clasice. ... Conform ANRCTI, din totalul trimiterilor postale, 555 de milioane au avut ca destinatari persoane de pe teritoriul tarii (trafic intern), restul fiind trimiteri postale internationale.
La nivelul municipiilor din cele sase judete din cadrul regiunii Sud-Est, din care face parte si Galatiul, a fost colectata de la populatie, la data de 3 noiembrie, o cantitate de 25,6 tone de deseuri electrice si electronice, a declarat directorul executiv al Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Galati, Carmen Sandu.
Productia de ambalaje din Romania este redusa comparativ cu media din Uniunea Europeana, dar va fi impulsionata de cresterea veniturilor populatiei, care a modificat si pretentiile romanilor, mai atenti acum la felul in care arata produsele.
Numarul de paturi din spitale va fi in continuare redus cu inca 3.500 pana in decembrie 2011, dupa ce in prima parte a anului au fost reduse alte 2.200, conform Memorandumului tehnic de intelegere a angajamentului stand-by 2011-2013.
O vorba din popor spune ca un om nu este implinit pana cand nu planteaza un copac.
In discursul sau, tinut in fata citorva sute de localnici prezenti si a reprezentantilor de frunte ai PNL veniti de la Galati, cum ar fi vicepresedintele CJ Marcela Sighinas, deputatul Emil Strunga, secretarul de stat Victor Paul Dobre, primarul liberal nu a uitat sa multumeasca pentru sprijinul politic primit din partea partidului pentru realizarea obiectivului de investitii, precum si pentru derularea altor proiecte.
Vicepresedintele Consiliului National Secuiesc, Tulit Attila, a declarat ieri ca au fost tiparite 550 de afise pentru a le atrage atentia localnicilor din zona asupra referendumului intern.
Exporturile de ciocolata si de produse din ciocolata ale Romaniei s-au majorat, anul trecut, de 2,5 ori fata de 2003, dar au fost de peste sase ori mai mici decat importurile, arata date furnizate de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
“Ori cu capul de piatra ori cu piatra de cap“, titreaza “Der Spiegel“, aratandu-se indignat, dupa votul din Parlamentul de la Strasbourg, ca, “fie ce-o fi, noua extindere a clubului de la Bruxelles se va face prin cooptarea unora dintre cele mai sarace tari“.
10% din populatia activa a Romaniei, aproximativ 1,1 milioane de persoane, munceste in strainatate, iar din anul 1990 pina in prezent aproape 15% dintre romani au avut un job in strainatate, potrivit unui studiu prezentat de Daniel Kozak, ofiter de relatii publice in cadul Organizatiei Internationale de Migrare a Fortei de Munca (OIMFM).
Din aceasta cauza, "in circa 90% din societatile romanesti nu exista nici o persoana responsabila cu eficienta energetica ", a declarat Herlz.
Romania este singura tara din afara Uniunii Europene care suprataxeaza cafeaua. De altfel, in afara de Belgia, Germania, Letonia si Danemarca, nici o alta tara din spatiul european nu percepe acciza pentru acest produs, se arata in datele Asociatiei Romane a Cafelei (ARC).
Este evident faptul ca vara consumul de bere creste exponential, iar caldurile de afara, pofta de distractie si evenimente precum Campionatul Mondial de Fotbal, conduc la un apetit deosebit pentru bautura din apa, malt si hamei.
Inspectorii vor urmari ti efectuarea unui calcul al consumului care sa corespunda cu cifrele anuntate de Institutul National de Statistica drept consum real in Romania, adica 114-115 kilograme de paine anual pe cap de locuitor, fata de 24,6 kilograme, cat s-a fiscalizat.
Comisia Europeana a aprobat transferul avansului de 2% din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, pentru Programul Operational Regional Romanesc, Regio. ... De asemenea, Comitetul de Monitorizare Regio a aprobat criteriile de eligibilitate pentru doua dintre domeniile de finantare din cadrul programului, precum si Strategia de asistenta tehnica Regio.
"Este vorba despre o prima faza a acestui proiect, o faza incipienta, in cadrul careia vom instala, in zona amintita, boxe din plasa de metal, in interiorul carora vom aseza containere pentru hartie si PET-uri, containere pentru gunoiul menajer si, alaturat, un spatiu pentru resturile ramase din activitatile de constructie si renovare a locuintelor - moloz, pietris, var etc", ne-a declarat viceprimarul Mangaliei, Paul Botas.
Chiar contribuabilii se întreaba daca unii medici, avocati, taximetristi sau persoane care au închiriat imobile ar declara cifra exacta a câstigurilor din anul trecut. ... Nu am avut timp si am venit în ultima zi", a spus Oana Cristina Marciu din Craiova.
Chiar contribuabilii se întreaba daca unii medici, avocati, taximetristi sau persoane care au închiriat imobile ar declara cifra exacta a câstigurilor din anul trecut. ... Nu am avut timp si am venit în ultima zi", a spus Oana Cristina Marciu din Craiova.
google-analytics.com